Bosland Services is hét bedrijf voor al uw klussen, onderhoud en beheer van uw (vakantie) woning en overige werkzaamheden! U kunt voor de volgende diensten bij Bosland Services terecht:

Glasbewassing

Uw ramen glanzend schoon! Het is mogelijk om af te spreken één of meerdere keren per maand uw ramen goed te laten reinigen. Naast uw ramen worden de kozijnen en vensterbanken ook netjes schoon gemaakt.

Reiniging

(Hoge druk) reiniging van terras, daken en gevels. En denkt u ook aan een winter, lente en zomerschoonmaak van terras of erf, het mos en vuil van de tegels laten verwijderen of het opruimen van de tuin. Dankzij reiniging van uw dakgoot en daklijsten profiteert u niet alleen langer qua levensduur van de materialen maar verhoogt ook de uitstraling van uw woning.

Tuinonderhoud

Onder tuinonderhoud (ook periodiek mogelijk) verstaan we dat de tuin netjes wordt onderhouden en opgeruimd. Er zijn verschillende dingen die Bosland Services aanbied: Licht snoeiwerk (heggen en takken) , gras maaien, opruimen van dode bladeren en verschillende schoonmaak- werkzaamheden.Toezicht en Calamiteitendienst

Heeft u een (vakantie) woning maar gaat u een tijd weg of bent u er niet het hele jaar rond? Dan is het een prettig idee dat Bosland Services uw woning regelmatig bezoekt en waar nodig is iets repareert of vervangt. Ook voor onverwachtse gebeurtenissen (verstopping of lekkage ect.) kunt u Bosland Services bellen.

Televisie, audio of netwerk installeren

Ook voor het installeren van uw televisie of een geluidsinstallatie (evt ook wifi router) kunt u bij Bosland Services terecht.

Schoonmaakwerkzaamheden

Bosland Services is thuis in allerhande schoonmaakwerkzaamheden, het is bijvoorbeeld fijn wanneer u uw vakantiewoning weer blinkend schoon aantreft aan het begin van uw vakantie.
Ook kunt u Bosland Services inschakelen voor grote schoonmaak beurten of een periodieke (grote) schoonmaak van uw (vakantie) woning. Volgens gemaakte afspraak reinig ik uw huis maandelijks of jaarlijks, dit kan ook na bijvoorbeeld een verbouwing.